6 Ağustos 2013 Salı




Kozmik kereviz çorbası
Malzemeler
* 1 adet kuşbaşı doğranmış kereviz
* 1 adet kuşbaşı doğranmış havuç
* 1 adet kuşbaşı doğranmış patates
* 3 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1 baş soğan
* 4 diş sarımsak
* Bir tutam dereotu
* Hindistan cevizi rendesi
* 1,5 yemek kaşığı un
* 1 adet limon suyu
* Tuz, karabiber
İnce ince doğranmış soğan ve sarımsak zeytinyağında hafifçe sotelendikten sonra içine kuşbaşı şeklinde doğranmış havuç, kereviz, patates ve un eklenir. 2-3 dakika daha karıştırılan karışıma yaklaşık 1 litre soğuk su eklenir. Su kaynamaya başladığında tuzu ve baharatı ayarlanıp, ince doğranmış dereotu ile servis yapılır.
Enerji kuvvettir
Enerji kendini madde olarak değil, hareketle gösteren bir kuvvettir. Bir fizik kanununa göre, enerji evrende hiçbir zaman kaybolmaz. Sadece yaratıcısının kudreti ile başka enerjilere dönüşebilir.
İnsan enerjisi; düşüncelerimiz, olumlu hayallerimiz, yoga, spor, yoğunlaşma, solum gibi günümüzde de kullanılan çok basit pratik alıştırmalarda önemli ölçüde arttırılabilir.
Pratik hastalık formülleri
Obezite, insan vücudunda kalp ve damar sistemi, solunum sistemi, hormonal sistem, sindirim sistemi gibi sistemleri etkileyen ve birçok önemli rahatsızlığa zemin hazırlayan bir hastalıktır. Obezite sorununuz varsa öncelikle kalınbağırsak mukozanızın düzelmesi gerekir. Bunun için 5 kuru incir, 5 gülkurusu kayısı ve 5 tane mürdüm eriği, bir litre suyun içinde 1 gece bekletildikten sonra, çay içerken şeker yerine kullanılması ya da yiyerek tüketilmesi önerilir.

Hiç yorum yok: