29 Aralık 2013 Pazar

Aslında olanın özetinin özeti :)

Son güncel olaylar itibarıyla:  Paranın Baronları çelişkisiz-çatışmasız bir '' Dünya Düzeni '' asla istemezler. Kutupsuz bir '' Dünya Düzeni '' istemezler. Dünya Parasınının iktisadi üretim sürecinde çoğalmasını (Ülkelerin  SMH )  ve ülkeler, o ülkelerin bölgeleri, şehirleri, hatta mahhalleri alt birimlerinde muhtarlaştırılmış ( memur edilmiş ) köpeklerini kullanarak kendilerine dönmesini garanti altına alırlar. İnsanları güçsüzleştirme, tehlikli topluluk olmaktan çıkarmak için '' Dinsizleştirme '' en önemli, olmazsa olmaz şartlarıdır. Olur da bir dini lider büyük bir topluluğa hükmeder duruma gelirse onu kendilerinden kılma, kendilerine kayıtsız şartsız bağlama yoluna giderler. Hatta bir toplumda '' Dini İnanç '' kontrol edilemeyen bir güç oluşturacaksa önceden planlanmış, desteklenerek yükseltilmiş kendilerine köpeklik edecek birini onların başına getirirler. Yani ülkelerde potansiyel tehlike oluşturabilecek bir düşünce ya da inanç birimleri varsa kendi seçtikleri liderler vasıtasıyla hepsini bir araya getirip kontrol altında tuttukları gibi para akışını kendi yönlerine çevirecek eylemlerin de planlayıcısı yaparlar ;)

İslamiyet bin yıllardan beri inkişaf ederek gelmiş bu PARA İMPARATORLUĞUNUN en önemli düşmanı olmuştur. Tarhsel süreci- haçlı seferlerini vs. çabucak geçip günümüze geldiğinde Türkiye'de Cumhuriyet dönemiyle başlayan, önce Halifeliğin kaldırılması ile devam edip İ.İnönü'ye bir şekilde kabul ettirilen ve uygulamasına geçilen dini liderlerin katli ve dinsizleştirme politikalarıyla İslamiyetin bir ümmet olarak tek bayrak altında toplanmasının önüne geçilmiştir ! İslamiyetin zayıf karnı mezhepsel ayrışmalar her zaman çatışmalar,  savaşlar ve bir araya gelmemeler için kullanılmıştır. Eğer biri tasfiye edilecekse, o tasfiye olmadan yerini alacak başka bir çatışma kurgusu derhal devreye sokulmuştur.

Onların ülkesi, sınırları yoktur. Onların ülkesi sadece dünyadır ve dünyadaki tüm paralar sadece onların olmalıdır.

Türkiye'de çok yakın zamanda olmaya başlayan şey ise CEMAAT denilen oluşumun başına ''ön görülerek getirilen şahsın, MİLLİ GÖRÜŞ sayesinde güçlenen Anadolu Sermayesinin  ve bağlı oldukları lider R.T.ERDOĞAN'ın önlenemez iktidar yürüyüşünde onunla ortak hareket ederek ( mecburi ittifak her iki taraf açısından )  kontrol altında tutmayı amaçlaması, dolayısıyla Paranın Baronlarının kardan zarar etmemesinin sağlanmasının emniyet sübapı görevini yapması ve fakat ERDOĞAN' IN kontrol edilemez bir LİDER OLMASININ ardından aslında  '' PARANIN BARONLARININ MEMURU FETHULLAH GÜLENİN KÖŞE BAŞLARINA YERLEŞTİRDİĞİ FİGÜRANLARINI DEVREYE SOKMASIYLA ( hem de deşifre olmayı göze alarak ki ABD ye yerleşmesinin öngörüsel başlıca sebebi de budur bence )  BAŞLAYAN ÖLÜM KALIM SAVAŞIDIR''  ! PARANIN BARONLARI,  MISIR' DA ERDOĞAN'IN MURSİ' YE DESTEK VERMESİYLE olası  BİR YENİLGİ ALSALARDI İSLAMİYET TEK BAYRAK ALTINDA TOPLANMAYA DOĞRU GİDİYOR OLACAKTI. MISIRI KAYBETMEMEK NE KADAR ÖNEMLİYSE ERDOĞAN' I DA LİDERLİKTEN İNDİRMEK O DERECE ÖNEMLİYDİ ! Sonrası zaten kolaydı çünkü !

Şimdilik böyleyken böyle ;)

Hiç yorum yok: